top of page

 Dordrecht ornamenten plafond restauratie 

Restaureren van ornamenten plafonds in Dordrecht
stukadoorsbedrijf Zardoni

 restauratie stucwerk

Welkom bij Zardoni Restauratie, dé ervaren restauratiespecialist in Dordrecht. Zardoni restauratie is gespecialiseerd in het herstellen en restaureren van plafonds, zowel in particuliere woningen als in historische gebouwen en monumentale panden.

Of het nu gaat om het herstellen van beschadigde plafondornamenten, het vervangen van ontbrekende delen of het compleet restaureren van een historisch plafond, wij hebben alle benodigde expertise in huis om uw plafond weer in oude glorie te herstellen. Wij werken met de nieuwste technieken en materialen, zodat het resultaat niet alleen prachtig is, maar ook duurzaam en langdurig.

Twijfelt u of uw plafond nog te herstellen is? Geen probleem. Wij bieden een vrijblijvend advies en offerte aan, waarbij we uw plafond zorgvuldig inspecteren en u een eerlijk advies geven over de mogelijkheden voor restauratie. Ons doel is om samen met u een plan te ontwikkelen dat past bij uw wensen, budget en de historische waarde van het pand.

Zardoni Restauratie heeft in Dordrecht al vele bijzondere restauraties uitgevoerd met veel plezier en passie. Dordrecht heeft een rijke geschiedenis op het gebied van decoratief stucwerk, wat aan het einde van de 17e eeuw in Nederland populair werd. Plafonds, gangen en traphuizen werden versierd met decoratief stucwerk, wat een belangrijk onderdeel was van de barokke en rococo bouwstijlen.

Zardoni restauratie heeft ruime ervaring met het werken aan historische panden en monumenten, en we zijn er trots op dat we een bijdrage kunnen leveren aan het behoud van het culturele erfgoed van Dordrecht. Onze restauraties zijn altijd gebaseerd op grondig onderzoek en respect voor de oorspronkelijke stijl en technieken, zodat het resultaat een naadloze integratie is van oud en nieuw.

Bent u op zoek naar een ervaren restauratiespecialist in Dordrecht? Neem dan contact op met Zardoni Restauratie voor een vrijblijvend advies en offerte. Wij staan klaar om uw plafond weer in oude luister te herstellen en het erfgoed van Dordrecht te behouden voor toekomstige generaties.

Mocht u informatie willen over uw stucplafond of wandversiering en de mogelijkheden daarvan,
neem dan  contact met mij op met stukadoorsbedrijf Zardoni.

ornamentenplafond Dordrecht

In veel gevallen is een plafond of ornamentiek nog wel te herstellen, er is vaak meer mogelijk dan men denkt. 

Op aanvraag maak ik ook nieuwe ornamentenplafonds, beelden, wapenschilden, gipslijsten en gevellijsten.

 

Als decoratiestucadoor boetseer en modelleer ik alles zelf en is het daarom mogelijk om alles wat vervaagd of beschadigd is geheel terug te brengen in oude staat. Ook bestaat er de mogelijkheid om een beroep te doen op de mallencollectie van onze vakgroep.

Vakgroep restauratie stukadoors
bottom of page